I rymden finns inga känslor

I går kveld hadde jeg lyst på en bra film. Jeg så på utrolig mange uinteressante og meningsløse filmer i det siste. Da var det på tide å finne noe spennande. Etter mye leting kom jeg på en film som ble vist på norskkurset i Østerrike i fjor – «I rymden finns inga känslor».

Noen av dere som har sett den?

Filmen spiller i Sverge og handler om en gutt (Simon), som har asperger, og sin familie. Broren til Simon (Sam) ta han med seg hjem etter at foreldrene gir opp og ikke kunne klare situasjonen og levemåten til Simon lenger. Men Sam har egentlig nettopp flyttet sammen med sin kjæreste (Frida) og etter en kort tid gir også hun opp og flytter ut. Der er Simons ordning ødelagt, for hver person i husholdet deres hadde en bestemt oppgave og nå er det én som mangler og ingenting som fungerer lenger. Det er der han bestemmer seg for å finne en ny kjæreste til broren sin.

For dere som ikke har sett «I rymden finns inga känslor» ennå: Nå er det på tide å ta seg fri en kveld, lage popcorn, kjøpe chips eller ha hjemmelaget pizza  og kose seg med en god film foran TVen!
Her er traileren

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s