Bolognese saus

Hvis det er noe jeg klarer å spise hver dag så er det pasta! Spaghetti Bolognese er en av mine favoritter og alltid en suksess.

Dere trenger:

  • 1 løk, finkuttet
  • 400g kjøttdeig
  • 2 store gulrøtter, kuttet i terninger
  • samme mengde selleri, kuttet i terninger
  • 2 ts tomatpuré
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 hvitlølsbåt, fomkuttet
  • 1ts basiliku, tørket
  • 1ts oregano. tørket
  • 1ts timian, tørket
  • 1ts persille, fersk
  • 1ts sukker
  • salt, pepper

Stek løken i litt smør eller olje, ha i kjøttdeig og rør til den er gjennomstekt. Ha gulrøtter, selleri og tomatpuré i og hell over de hermetiske tomatene. Smak til med hvitløk og krydder.

Ha platen på svak varme, ta på lokk og la det koke i 1 time. Ferdig!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s