Paprikakylling

Dere trenger:

  • 4 stk kyllinglår
  • salt, paprika, pepper
  • 1 løk, finkuttet
  • 3 hvitløksbåt, finkuttet
  • 1ss mel
  • 500ml grønnsaks-/hønsebuljong
  • 1 boks hermetiske tomater
  • litt sukker
  • 200ml rømme
  • ris eller pasta

Masser kyllinglårene med litt salt, pepper og paprikapulver. Ha dem i kjøleskapet i minst 1 time. Stek kyllinglårene godt fra alle sider i litt olje (ca. 5 minutter på hver side). Ta ut lårene og sett dem på en tallerken. Behold ca. 2ss av oljen i pannen og stek løken og hvitløken (i dag hadde jeg også gullrøtter hjemme som jeg brukte i tillegg til løk og hvitløk). Smak til med salt, pepper og paprikapulver. Bland inn melet og rør godt. Hell inn buljongen og de hermetiske tomatene. Smak til med litt sukker. Sett inn lårene igjen, ta på lokk og la det koke i 20-25 minutter.

Ta ut kyllnglårene, smak til sausen med rømme, salt og pepper. Server med ris eller pasta.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s