Grønnsaksterte

Når noe ser så fargerikt ut som grønnsaksterte er det nesten synd å spise den. Men i dag får alle lov til å spise opp, for denne oppskriften kommer til å bli brukt mange flere ganger from now on!

Dere trenger:

  • pai-/tertebunn, 23cm
  • 1 egg
  • 100g kremost
  • 20g ost, revet
  • litt sitron
  • litt persille, finkuttet
  • salt, pepper
  • 1-2 squash
  • 1-2 auberginer
  • 3-4 gulrøtter
  • olje

Bland kremost, ost, sitron, persille og smak til med salt og pepper. Fordel i paibunnen. Med en potetskreller skrell grønnsakene i striper. Legg stripene i paiformen, begynn ytterst. Strø over litt salt og pensle grønnsakene med olje.

Stek i ovn i 45 minutter ved 200°C.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s