Bestemors potetsalat

Dere trenger:

  • 700g potet
  • 550ml kjøttsuppe
  • 100ml eddik
  • 50ml olje
  • 4ts sennep
  • 5ts sukker
  • 4ts salt
  • pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 4 stk rødløk
  • (sylteagurk, majones, reddik, gressløk)

Kok potetene. Skrell dem, kutt dem i skiver og ha dem i en bolle. Bland kjøttsuppe, eddik, olje, sennep, sukker, salt, pepper og finkuttet hvitløk i en gryte. Ha på en plate og rør til dressingen koker. Hell den hete blandingen over potetskivene og la det hele trekke i 30 minutter. Finkutt løken og bland med potetene. La det trekke en gang til i 30 minutter og server.

For å få litt variasjon kan dere ha i finkuttet sylteagurk, reddik eller gressløk. Min favoritt er potetsalat med majones. Bland inn litt majones i den ferdige salaten og smak til med salt og pepper. Deiligst!

Oppskriften hentet jeg fra en av mine yndlings-kokebøker: Oma.Koch.Buch (Bernie Rieder)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s