Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes1

De siste årene har jeg smakt på mange forskjellige typer cupcakes, men jeg må si at Red Velvet fremdeles er min favoritt! Når noen setter Red Velvet Cupcakes rett foran meg så klarer jeg ikke å la være. Og veldig ofte ender det med at jeg ligger på sofaen, kvalm og kjempe fornøyd og nødt til å unnskylde meg for å ikke la noe igjen for de andre. Ups! 🙂

Oppskriften til den deilige versjonen her hentet jeg fra Passion 4 baking. Jeg liker frostingen litt mer fluffy, derfor tilsatte jeg pisket kremfløte. Men det kan dere bare kutte ut. Smaker fantastisk uansett! 😉

Dere trenger (ca. 25 cupcakes):

  • 3,5dl sukker
  • 2 egg
  • 3,5dl mel
  • 1ts natron
  • 0,5ts salt
  • 1ss  kakao
  • 3ss vaniljesukker
  • 1ss eddik
  • 1dl olje
  • 0,5dl kremfløte
  • 2dl rømme
  • 1-2ss rød konditorfarge
  • 800g kremost
  • 6dl melis
  • 2ss vaniljeekstrakt
  • 1dl pisket kremfløte

Pisk sammen egg og sukker. Bland alle tørre ingrediensene (untatt natron) og ha i bollen. Tilsett olje, kremfløte, rømme og konditorfarge og pisk kjapt sammen. Bland natron med eddik, la det boble litt og rør deretter fort inn i deigen.

Fyll muffinsformen med deigen. Varm ovnen til 175°C og sett formen i ovnen. Stek cupcakesene i ca. 15 minutter. Ta dem ut la dem avkjøle før dere fortsetter med frostingen.

Pisk sammen alle ingrediensene til frostingen. Fyll kremen i en sprøytepose og dekorer cupcakesene med den.

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In letzter Zeit habe ich viele verschiedene Formen und Arten von Cupcakes Red Velvet Cupcakesprobiert. Doch ich muss sagen, Red Velvet ist noch immer mein absoluter Favorit! Wenn mir jemand eine Platte mit Red Velvet Cupcakes vor’s Gesicht stellt, kann ich meine Finger einfach  nicht davon lassen. Das Ganze endet dann meist darin, dass ich, vollgestopft und komplett zufrieden, am Sofa liege und mich mit Unschuldsmiene dafür entschuldige, nichts übrig gelassen zu haben. Ups! 🙂

Dieses Rezept habe ich bei Passion 4 baking gefunden. Ich mag das Frosting gern ein bisschen luftiger, deswegen habe ich geschlagenes Obers (Sahne) hinzugefügt. Ihr könnt das aber genauso gut weg lassen. 😉

Ihr braucht (ca. 25 Cupcakes):

  • 330g Zucker
  • 2 Eier
  • 175g Mehl
  • 1TL Natron
  • 0,5TL Salz
  • 1EL Kakao
  • 3EL Vanillezucker
  • 1EL Essig
  • 90g Öl
  • 50g Schlagobers (Sahne)
  • 190g Sauerrahm (Saure Sahne)
  • 1-2EL Rote Lebensmittelfarbe
  • 800g Frischkäse
  • 360g Puderzucker
  • 2EL Vanilleextrakt
  • 100ml Schlagobers, steif geschlagen

Den Ofen auf 175°C vorheizen. Zucker und Eier schaumig schlagen. Alle trockenen Zutaten (ohne Natron) vermengen und zu Ei und Zucker geben. Öl, Schlagobers, Sauerrahm und Lebensmittelfarbe dazu geben und schnell durchmixen. Essig und Natron vermischen, kurz sprudeln lassen und rasch unterrühren.

Muffinsformen mit Teig füllen und im Ofen ca. 15 Minuten backen. Herausnehmen und vollständig abkühlen lassen bevor ihr mit dem Frosting weiter macht.

Alle Zutaten fürs Frosting verrühren, in einen Spritzbeutel füllen und die Cupcakes damit dekorieren.

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